Yorumlar

 
12
Serkan Babatuğuz 08-06-2012 09:30:00

Merhabalar ben bu urunu yaklaşık 3 hafta once aldım eşıme ve kendıme kendım panık atak hastasıyım 6 aydan berı bu kolyeyı aldından sonra daha dınc panık ataklarımda azalma hısssettım eşımdede bas agrası cok vardı oda zaldıgını soyledı bu urunu herkesın almasını tavsıye edıyorum ben faydasını cok gordum bence bu urunun herkesın kullanmasını tavsıye edıyorum

Uğur Kolaylı 18-07-2013 19:29:02

Aldığım günden beri çok faydasını gördüğüm bir kolye özellikle eklem ağrıları yüksek aktivite çalıştığım içinde çok iyi bir ürün övmüş gibi olmayım ama kolyeyi takdığım günden itibaren yay gibiyim diyebilrim alan kişilerde faydasını görecektir tavsiye ederim bende yalan yok çıkarsam güçsüz hissediyorum kendmi ayrıca böyle bir ürün içinde teşekürler

 

Yavuz Arslan 23-05-2014 00:39:00

öncelikle jinsei kolyenin üretimi türkiyede tanıtımı ve dispiretörlüğünü sağlayan tüm kişi ve kurumlara sonsuz sevgi ve saygılarımı sunarım. ben bu koyeyi takmadan önce hergün sabah öğlen ve akşam ağrı kesici almadan yaşayamazdım özellikle akşamları ağrıkesici içmeden yattığım zaman sabahları kalkıpta normal hayatıma devam etmem mümkün değildi şu anda kademeli olarak önce iki günde bir şimdilerde ise bazen üç bazende beş günde hap içiyorum inanınki ben bu kadarına bile razıyım kaldıki ağrılarımın zamanla yok olup gideceğini söylüyorlar tekrar tüm emeği geçen kişi ve kurumlara sonsuz saygılarımı sunarım.

Burhan Sarıyel 22-05-2011 17:58:00

Merhaba yaklaşık üç ay oldu jinsei lift pover kolye kullanıyorum.Arkadaşların yorumunda'da olduğu gibi stres diye bir şey kalmadı.Eklem ağrıları geçti,romatizma yok oldu,boyun ve sırt ağrıları ortadan kalktı.Baş ağrısını şidetli bir şekilde zaman zaman yaşardım.Þimdi ise ya baş ağrısı geldigi zaman kendiliğinden kısa bir süre sonra geçer,veya hafif bir ağrı olur bir süre sonra geçer.Bu arada uyku düzenim yerine geldi,nefesim açıldı,yorulmak nedir bilmiyorum,ancak dinlenince yorgun olduğumu anlıyorum.kısaca insan sağlığı için her alanda payı ver diyebilirim.Bu buluşu bulanlara çok teşekkür ediyorum.ülkemize getirenlerden Allah razı olsun.Herkese tavsiye ediyorum.....

Mustafa Alcu 21-05-2014 16:00:00

Öncelikle bizleri böyle bir güzellikle tanıştırdığı için yetkililere teşekkür ederim. Aslında bu kolye ile ilgili söylenecek çok şey var ama ben en çok kafasında soru işareti olan arkadaşlar için söyleyeyim tek kelime ile mükemmel. Ben bir sene önce eşim için almıştım. Boyun ve baş ağrıları için. Memnun kalınca 3 ay önce kendim içinde aldım. Detaylı bilgi isteyen bana telefondan ulaşabilr. Benim bu siteyle herhangi bir ilgim olmadığını sadece insanlara gerçekten yardım etmek istediğim için bunları yazıyorum. Kimsenin kafasında soru işareti kalmasın.

Yavuz Arslan 17-05-2011 21:37:00

Jinsei kolyenin üretimi türkiyede tanıtımı ve dispiretörlüğünü sağlayan tüm kişi ve kurumlara sonsuz sevgi ve saygılarımı sunarım. ben bu koyeyi takmadan önce hergün sabah öğlen ve akşam ağrı kesici almadan yaşayamazdım özellikle akşamları ağrıkesici içmeden yattığım zaman sabahları kalkıpta normal hayatıma devam etmem mümkün değildi şu anda kademeli olarak önce iki günde bir şimdilerde ise bazen üç bazende beş günde hap içiyorum inanınki ben bu kadarına bile razıyım kaldıki ağrılarımın zamanla yok olup gideceğini söylüyorlar tekrar tüm emeği geçen kişi ve kurumlara sonsuz saygılarımı sunarım.

Gökhan SArgın 14-05-2011 20:17:00

Bu ürünü keşfedenlerden allah razı olsun..benim kafamın sag tarafında her gün akşam üstü esnemeyle gelen bir ağrı oluyordu.aşagı yukarı beş seneden beri cekiyorum bu agrıyı ve arkasından aşırı bir yorgunluk hissi ve bitkinlik...iş terimde evde arabamda ceşit ceşit ağrı kesicilerle dolaşmaktan bıkmıştım artık..bu kolyeyi alalı daha bir ay olmadı ve bir ay içersinde iki yada üç sefer ağrım oldu o da cok hafif ağrı kesici bile kullanmadım...emeği gecen tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler

 

MUSTAFA ABA 03-05-2011 19:42:00

Arkadaşlar ben jinsei ürünü yaklaşık bir aydır kullanıyorum.Ürünün en büyük faydası baş ağrılarımı önemli ölçüde azaldı ve de en önemlisi baş ağrılarım artık giderek şidetlenmiyor. Baş ağrılarım yaptığım işe engel olmuyor. Burdan ürünün bize ulaşmasına kadar yardımcı olan bütün arkadaşlara tek tek teşekkürlerimi iletirim.